Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Smörknivar

Är det dags att köpa nya smörknivar? Då har du kommit helt rätt. Vi har smörknivar i plast och trä som är både snygga och lätta att använda. En smörkniv fyller inte bara en funktion utan det kan också vara en snygg detalj i din dukning. Därför är det lika viktigt att välja smörkniv som bestick då det också är en del av helheten. Ska du bjuda vänner på chark kan det vara snyggt med en träkniv till mjukosten och en plastkniv passar bra till smöret på frukostbordet.  


Vad du vill använda din kniv till är helt upp till dig. Passa på att samla på dig några stycken så slipper du vänta på att diskmaskinen ska gå klart. Vi har också smörknivar som matchar andra produkter från kök & servering vilket kan vara fint att ha ihop. Hitta dina smörknivar hos Lagerhaus!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.