Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Bunkar & degskålar

Hitta dina bunkar och degskålar hos oss på Lagerhaus. Våra bunkar passar perfekt både till bakning och till matlagning och finns i flera färger, material och storlekar. Vi har plastbunkar och bunkar i rostfritt stål. Bunken ROSTFRI finns i tre olika storlekar och säljs separat.  


En bunke kan du använda till många olika saker, blanda ihop salladen, marinera köttet eller vispa grädden. Det är bunken som oftast är första steget i din matlagning och använd därför en bunke du tycker om för att göra matlagningen roligare. Genom att välja en bunke du även tycker är fin och som matchar din övriga inredning kan du även servera i bunken eller låta den stå framme utan problem.


Hitta en bunke eller degskål som passar just dina behov och bli en mästare i köket!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!