Sortera
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

Inred en kreativ hörna

Det är enklare att vara kreativ i en inspirerande miljö! Här är fyra tips på hur du kan förvandla en trist vrå till en kreativ hörna.


1. Ett passande skrivbord

Hitta ett skrivbord som inte bara har en lagom stor arbetsyta, utan även rymmer förvaring och en blomma eller två. Ett tips är att hålla utkik på loppisar och auktioner! Där kan du oftast hitta fina bord för en mindre slant som du sedan kan måla om.

2. Belysning

Mysbelysning har en inbjudande effekt för att slå sig ned och skapa. En enkel ljusslinga gör jobbet enkelt! Häng den dubbelvikt på en spik, eller låt den rama in hela hörnan.

3. Organisera

En bra förvaring ska helst vara både praktisk och en snygg del av inredningen. Satsa till exempel på färgglada förvaringsboxar, gärna runda sådana som bryter av mot de kantiga pärmarna och anteckningsblocken. För att undvika oreda på skrivbordet kan du låta pennor, sudd och sax få ta plats på ett metallnät.

4. Personliga detaljer

En stapel av favoritböckerna, tidningsurklipp och bilder av fina minnen eller framtidsdrömmar. De personliga detaljerna är kanske det viktigaste av allt när det kommer till att skapa en inspirerande plats att skapa på. Nyp fast dem på ett metallnät, ett snöre på väggen eller i små kortställ på skrivbordet.