Sortera
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

En pysselhörna i Jennys hus

Anteckningsblock, pennor

Anteckningsböcker, pennor, pärmar och förvaring. Lagerhaus färgglada vårkollektion passar utmärkt även för familjens yngsta bossar. Bloggaren Jenny Johansson visar hur hon förvandlat sin dotters jobbhörna med enkla medel.

Vi på Lagerhaus älskar färg och kreativa idéer! Bloggaren Jenny Johansson som driver bloggen Jennys hus kan verkligen konsten att föra in mer kulör i hemmet på ett lekfullt sätt. Jenny bor i en villa utanför Umeå tillsammans med sambon Pelle och tvillingarna Ester och Oskar, 7 år. Här kan du se hur hon med små medel förvandlade dotterns pysselhörna till en plats att släppa loss fantasin.

anvand_2

En vanlig toalettpappershållare fungerar lika bra som tejphållare – om inte bättre. Gör som Jenny och fäst dem direkt på väggen eller på sidan av byrålådan.

Du behöver inte ta till pensel och målarfärg för att göra en vit byrå lite roligare. Lite papperstejp är allt du behöver för att liva upp lådorna med olika mönster.

Ge utrymme för ännu mer pyssel genom att flytta upp förvaringen på väggen. Donutboxar och ett metallnät med krokar på gör det dessutom lite roligare att städa undan efter sig.

Besök Jennys instagramkonto jennyshusochhem för fler inspirerande tips!