Sortera
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

3 tips till ett mysigt fönster

Få till ett mysigt fönster trots att julen är förbi! Ersätt julstjärnan och adventsljusstaken med andra lampor, levande ljus och fina växter.

Lagom till trettondagsafton känns det oftast som att julbelysningen gjort sitt. Det betyder däremot inte att mysbelysningen inte längre är önskad, tvärtom. Det är fortfarande några månader kvar tills ljuset är tillbaka och till dess tar vi gärna till andra ljuskällor för att lysa upp mörkret på fönsterbrädan. Det är dessutom fortfarande lika trevligt inomhus som för den som passerar utanför.

1. Grundbelysning

Ett tips är att börja med en bra grundbelysning. Ersätt till exempel julstjärnan med en enkel glödlampa av en större variant eller låt en ljusslinga löpa runtom eller rakt över fönsterkarmen.

2. Skapa harmoni

En kombination av levande ljus, lampor på fot och växter hjälper till att skapa en skön harmoni på fönsterbrädan. Komplettera med inredningsdetaljer som sätter din personliga känsla i fönstret.

3. Färgskala och nivåskillnader

Håll ihop fönstret med en genomgående färgskala, till exempel med fina pasteller eller naturnära och neutrala toner. Nivåskillnader på fönsterbrädan kan skapa en balans som känns mer inbjudande än om allt skulle ha samma höjd. Förvaringsboxar, krukor och växter i olika storlekar är bra saker att använda sig av.

fonster_anvand_4