Sortera
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

Lagerhaus Alla hjärtans dag

Pirr i magen, glitter i blicken och bubblande lyckorus när man minst anar det. Oavsett om det är kärleken till din bästa vän, hund eller stora kärlek är den värd att fira!

Det är oftast enklare än man tror att göra någon glad. Det lilla extra gör så himla mycket och går att få till med väldigt enkla knep. I det här fallet kan det handla om att ägna gåvan i sig lite extra tanke, eller att lägga ner lite mer tid på en fin presentation och inslagning. Vi har fyllt butikerna med massor av fina presentförpackningar och andra kärleksfulla saker att lägga i dem.

allahjrtans_anvand

Blommor är kanske den mest givna kärleksgesten, och vem blir inte varm inombords av en stor bukett röda rosor eller färgsprakande arrangemang? Ännu mer romantiskt blir det om du plockar ur dem ur inslagspapperet och lämnar över dem i en fin presentpåse istället.

Om det istället är oemotståndliga donuts, ett handskrivet kärleksbrev eller något helt annat spelar ingen roll. Att lägga de där extra minuterna av omtanke gör så stor skillnad!

Psst! Vill du ge bort möjligheten att välja själv är ett presentkort alltid en bra idé. Fyll på det med valfri summa i någon av våra butiker eller online.