Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Self-Care

Utforska vårt sortiment av härliga produkter för din personliga omvårdnad. Från kroppsskrubbar till kroppslotioner och badkaviar i tre underbara färger, hjälper vi dig att skapa en avkopplande och njutbar rutin för self-care.

Vår kollektion av kroppsskrubbar är perfekt för att ge din hud en lyxig behandling. Med naturliga ingredienser och förtrollande dofter  lämnar dem din hud mjuk och silkeslen. 

Efter en uppfriskande skrubb, är det dags att återfukta och vårda din hud med våra kroppslotioner. Våra lotioner är berikade med näringsrika ingredienser som hjälper till att återfukta, lugna och ge näring till din hud. Välj mellan olika dofter och konsistenser för att hitta din personliga favorit.

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!