Hidden Treasures

Ta chansen att vinna ett presentkort på 3000kr hos Lagerhaus!

Delta i vår tävling Hidden Treasures och ha chans att vinna ett presentkort på 3000kr hos Lagerhaus, och/eller andra spännande priser.

Information och tävlingsregler:

Tävlingen startar måndagen 9/12-19 och pågår till och med fredagen 13/12-19. Under tävlingsperioden kommer det dagligen gömmas ett paket i varje Lagerhausbutik i Sverige. Det finns totalt tre högvinster (presentkort värde 3000kr hos Lagerhaus) och övriga paket innehåller andra spännande priser. Slumpen har avgjort, genom lottning, i vilka butiker högvinsterna kommer att finnas.

Kolla in Lagerhaus Instagram @lagerhaus under tävlingsperioden för ledtrådar på stories, besök våra butiker och leta efter paketen! Det finns ett paket per dag per butik i Sverige under tävlingsperioden.

Lycka till!

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Lagerhaus får publicera vinnarbild på högvinsten i sina kanaler, både på hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och i butik.

Tävlingen är på inga sätt sponsrad, administrerad eller arrangerad av Facebook/Instagram. Vinnaren av dagens vinst är den som först hittar respektive paket i butik. Tävlingsregler och vinstregeler finns även i respektive paketinnehåll. Beslut om vinnare kan inte överklagas. Tävlingen är öppen för alla men paketen finns endast i svenska butiker. Vinstkuponger kan endast lösas in i svenska butiker. Anställda på Lagerhaus och deras anhöriga får inte tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här hittar du alla våra butiker och kan se vilken som finns närmast dig»