Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Bästa produkterna till midsommarfesten

Vem älskar inte midsommar? Midsommar kan vara en av det mest efterlängtade högtider vi har här i Sverige, vilket inte är så konstigt, så därför har vi samlat de bästa produkterna till midsommarfesten. Många förknippar högtiden som startskottet för sommaren, vänner och familj samlas och dansar runt midsommarstången och det bjuds på massa god mat.


Spana in våra populära glas och porslinserier för en härlig midsommardukning. Ska du ha en större fest kan det vara ett enklare alternativ att ha engångsartiklar så som engångsmuggar och engång tallrikar för att slippa lika mycket disk. Snapsglasen är viktiga oavsett om du dricker alkoholfritt eller inte, ett fint tårtfat är ett måste till den gräddiga jordgubbstårtan och ett rymligt serveringsfat är bra att ha för all god mat.


Precis som dukningen är dekorationerna minst lika viktiga. Samla blommor och sätt i någon av våra fina vaser, dekorera med somriga servetter och pynta med festliga serpentiner eller vimplar. Dekorera en midsommarfest kan man göra på många olika sätt, här är det bara fantasin som sätter gränser!

Vi har de bästa produkterna till midsommarfesten, spana in sortimentet online eller i någon av våra Lagerhaus butiker!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!